Na středu 17. dubna 2024 máme pro všechny naše strávníky připravený mimořádný zážitek ve školní jídelně. Celý den totiž bude s našimi úžasnými paními kuchařkami připravovat jídlo šéfkuchař projektu MENU GOLD NA CESTÁCH.
Cílem tohoto projektu je ukázka moderního pojetí receptů a gastronomie ve školních jídelnách a poskytnutí kuchařského poradenství. Díky projektům dochází k zatraktivnění u dětí méně populárních surovin jako jsou luštěniny, bulgur, kuskus, pohanka a tarhoňa.
MENU, které bude 17. dubna servírováno:
POLÉVKA - polévka z červeného zelí
VARIANTA 1 - krůtí steak s česnekovou omáčkou a bramborovými špeclemi
VARIANTA 2 - smetanové ragú z kuřecích prsou se sušenými rajčaty, bulgur s quinoou
K obědu se bude podávat také ovoce a ovocný nápoj.
Děkujeme paní vedoucí naší školní jídelny za zajištění tohoto speciálního dne.
Comments