top of page

Den s šéfkuchařem

Na středu 17. dubna 2024 máme pro všechny naše strávníky připravený mimořádný zážitek ve školní jídelně. Celý den totiž bude s našimi úžasnými paními kuchařkami připravovat jídlo šéfkuchař projektu MENU GOLD NA CESTÁCH.


Cílem tohoto projektu je ukázka moderního pojetí receptů a gastronomie ve školních jídelnách a poskytnutí kuchařského poradenství. Díky projektům dochází k zatraktivnění u dětí méně populárních surovin jako jsou luštěniny, bulgur, kuskus, pohanka a tarhoňa.


 

MENU, které bude 17. dubna servírováno:


POLÉVKA - polévka z červeného zelí


VARIANTA 1 - krůtí steak s česnekovou omáčkou a bramborovými špeclemi


VARIANTA 2 - smetanové ragú z kuřecích prsou se sušenými rajčaty, bulgur s quinoou


K obědu se bude podávat také ovoce a ovocný nápoj.



Děkujeme paní vedoucí naší školní jídelny za zajištění tohoto speciálního dne.


 



131 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page